Актори є. Вистави є. Сцени немає (ВІДЕО)

Актори є. Вистави є. Сцени немає. Засновники івано-франківського Нового театру розповіли про виклики, які стоять на шляху їхньої творчості. А основною проблемою, зізнались, є відсутність власного приміщення. Наразі вистави творчого колективу відбуваються у Театрі Ляльок. Проте, скільки часу їх ще там терпітимуть, жартують актори, невідомо. Нині Новий театр діє неофіційно. Проте, зізнається художній керівник Тарас Бенюк, над цим наполегливо працюють.

Хоч і молоді, проте з чималим досвідом. Театр зібрав професійних акторів з різних міст України. Для них це нова платформа для самореалізації та втілення творчих ідей.

В репертуарі Нового театру – три вистави. Це – «Стус», «Спи спокійно» та «Собака». У них актори порушують гостро-соціальні теми. І, звісно ж, говорять про романтичні стосунки. А основне, гра акторів на сцені максимально наближена до поведінки в повсякденному житті.

Між тим, наприкінці вересня Новий театр покаже іванофранківцям виставу «Спи спокійно». Квитки на неї, хваляться актори, уже розкупили. Тих, кому не пощастило їх придбати, запрошують на наступний показ у жовтні.

Ірина Головенко, Сергій Царик, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ