Благоустрій міжбудинкових проїздів розпочато на вулиці Пулюя (ВІДЕО)

Благоустрій міжбудинкових проїздів розпочато на вулиці Пулюя. Тамтешні мешканці докладають неабияких зусиль, аби навести порядок у власному дворі. Оскільки депутата на окрузі немає, доводиться самотужки оббивати пороги галузевого Департаменту. Жильці вимагали виконали тут благоустрій. Неодноразово писали листи до міської влади. З відповіддю не забарилися. Тож з самого ранку в мікрорайоні працює спецтехніка. Комунальники розграфили схему майбутніх доріжок вздовж двору і вже почали підготовчі роботи для облаштування пішохідних доріжок.

Поряд комунальники продовжують облаштування велодоріжки на Галицькій вулиці. Мають намір продовжити смугу для велосипедистів аж до мосту. Паралельно підрядники брукують і пішохідну доріжку . Вкотре нагадують про особливості їхнього маркування: червона смуга слугує для руху на двоколісниках, сіра – для піших прогулянок. Проект облаштування цієї велодоріжки розроблений згідно з європейськими стандартами.

Наступного року заплановано облаштувати велодоріжку на протилежній стороні Галицької вулиці. Наразі фахівці розробляють проект щодо можливості розміщення там повноцінної смуги для велосипедистів. Опісля комунальники нанесуть відповідну розмітку.

Віра Лутчин, Андрій Шустикевич, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ