Богдан Томенчук презентував свою нову збірку поезій (ВІДЕО)

Під музичний супровід оркестру відомий івано-франківський поет Богдан Томенчук презентував свою нову збірку поезій. Книга «Місто героїв і понятих» спонукає читачів до роздумів про основні конфлікти життя та його незбагненну сутність. Ідеї віршів виникали впродовж всього життя, відзначає автор видання.

Місцева письменниця Ольга Деркачова нову книгу Томенчука називає фантастичною. Каже, вона є зразком якісної літератури, якої сьогодні бракує. Автор поезій майстерно «грає» словом, створюючи поетичні картини. Поет щедрий на образи, вдається до оригінальних порівнянь та насичує кожен рядок унікальним красномовством.

У збірці Богдана Томенчука «Місто героїв і понятих» – понад дві сотні поезій. Це вірші, до яких хочеться повертатися, наголошують літератори. Умовно їх можна поділити на чотири цикли: так звана “міська” поезія, військова, християнська та інтимна лірика.

Виручені кошти з продажу поетичної збірки Богдан Томенчук має намір спрямувати на видання книги поета-воїна Влада Сорда. В рамках проекту “Від слова до слова”.

Ольга Цьома, Андрій Шустикевич, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ