“Чорний” список підрядників (ВІДЕО)

“Халтура” не допускається. Чиновники масово скаржаться на недобросовісних підрядників. Розпорядники бюджетних коштів стежать за своєчасним фінансуванням, кажуть в мерії. Проте, будівельно-монтажні роботи з різних причин відтерміновуються. Відтак переносяться і дати здачі об’єктів. Все б нічого, бідкаються управлінці, але серед таких об’єктів.- заклади освіти, які мали бути завершиним до Дня знань. Одним з них є спорудження спорзалу в 16-тій школі. Його здачу знову затримали майже на 2 місяці.

Через численні зауваження до виконавців робіт чиновники пропонують скласти “чорний” список недобросовісних підрядних організацій. І недопускати таких “халтурників” до наступних проектів. З метою доцільності витрачання бюджетних коштів, зауважили в міськвиконкомі.

Міське управління капбудівництва стежить за зведенням 4-х дитсадочків на території міськради. На завершальному етапі спорудження ДНЗ № 32 “Солов’ятко” в Угорниках. Тут ведуться упоряджувальні роботи. Паралельно керівництво садочку шукає персонал. Як виявилося, кваліфіковані педагоги нині на вагу золота. .

Між тим, в мерії нарікають на відсутність підрядників на виконання будівельних робіт. Наразі 4 маштабні тендери УКБ пройшли без результатів

ПОДІЛИТИСЬ