Деякі мешканці міста досі без теплопостачання (ВІДЕО)

Деякі мешканці міста досі без теплопостачання, обурені в мерії. І це в розпал опалювального сезону. На гарячу лінію міськвиконкому продовжують надходити скарги від невдоволених мешканців. В “Теплокомуненерго” пояснюють, їхні підземні комунікації в аварійному стані. Після запуску теплопостачання виявили численні пориви мереж.

А от в житловому будинку на Вочинецькій зловмисник поцупив запірну арматуру. Відтак його мешканці змушені мерзнути. Комунальники обіцяють відновити теплопостачання до всіх квартир кінця тижня. Стверджують, крадіжки комунального майна непоодинокі.

Найбільша кількість скарг саме від абонентів “Станіславської теплоенергетичної компанії”, зазначають в мерії. Це стосується, зокрема, низького тиску подачі опалення або взагалі відсутності теплопостачання.

Централізованою системою опалення користуються мешканці у понад півтори сотнях будинках. Активні жильці намагаються співпрацювати з комунальниками стосовно усунення аварійної ситуації на тепломережах, кажуть в галузевому департаменті. А деякі люди вирізняються бездіяльністю. Тим самим затримують весь процес запуску опалення в їхньому будинку.

В Івано-Франківську налічується понад двісті організацій співвласників будинків. В мерії наголошують, при виникенні будь-якої проблеми, мешканці повинні самотужки повідомити про це у відповідні структури. Звертатися радять на гарячі лінії організацій – надавачів комунальних послуг.

Віра Лутчин, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ