Додатковий набір у ЗСУ (ВІДЕО)

На Прикарпатті оголосили набір у високомобільні десантні війська ЗСУ. Прийом усіх бажаючих захищати суверенність України відбувається на контрактній основі.
Військових мотивують також високими соціальними пільгами. Зокрема і піднаттям матеріальної винагороди на 15-20 відсотків. Суттєвий соціальний пакет отримає і особовий склад, який виконує бойові завдання на першій лінії фронту – 10 тисяч гривень. Відповідно до наказу Міністерства оборони. Окрім того, військовослужбовців обіцяють забезпечити житлом.
Торік на війському службу за контрактом було прийнято близько 70-ти тисяч осіб. А це лише полона від потреби профейних кадрів у сфері оборони, зазначили у комісаріаті. Тож цього року організовано збір резервістів. Це чоловіки, які раніше проходили військову службу та отримали відповідне звання. А також люди, які ніколи не служили у лавах ЗСУ. У військоматі зазначають, це лише попереднє навчання, з огляду на бойові дії на Сході України.
На Прикарпатті достатньо громадян, які бажають служити за контрактом. стверджують у військоматі. Вже понад півтисячі військових вступили до лав ЗСУ. А з початку серпня додатково відібрано 30-ть чоловік. Набір до війська триває.

ПОДІЛИТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *