«Франківськ» – в ударі! (ВІДЕО)

«Франківськ» – в ударі! Однойменний баскетбольний клуб видав неймовірну серію з шести перемог поспіль. У чемпіонаті України серед команд Вищої ліги. Підопічні Юрія Процюка почергово обіграли суперників з Одеси, Харкова та Бердянська. Чи не найбільше івано- франківських баскетболістів та їхнього наставника порадувала домашня перемога над командою-лідером із азовського узбережжя «Чайкою-ДЮСШ». Найкраща мотивація для гравців клубу – це підтримка вболівальників, переконаний тренер «Франківська».

Буквально напередодні принципових поєдинків до складу франківського клубу приєдналася титулована Христина Філевич. Початок нинішнього сезону іменита нападниця провела в Рівному. До активних виступів повернулася тільки-но після народження дитини. Тож визнає, було нелегко. Втім, баскетболістка має намір невдовзі повернутися у форму. Завдяки тренуванням. А вболівальникам обіцяє ще більш результативні перемоги.

Здобуті очки вдома є вкрай важливими. Адже, наступні поєдинки з «Чайкою» місцеві баскетболістки гратимуть на полі суперника. Наразі у турнірній таблиці «Франківськ» посідає 4 місце.

Ольга Цьома, Віктор Костинюк, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ