Канадські інвестори реалізують кращі ідеї від місцевого самоврядування (ВІДЕО)

Канадські інвестори реалізують кращі ідеї від місцевого самоврядування. Підтримка та впровадження локальних ініціатив відбувається в рамках проекту “Партнерства та розвитку міст”. В Україні вони співпрацюють з 16-ти містами. Взаємодія між муніципалітетами відбувається за 3-ма основними компонентами, кажуть фахівці Проекту. Це – надання публічних адміністативних послуг, підтримка малого і середнього бізнесу. А також налагодження міжрегіональних зв’язків.

Проекти учасників конкурсу повинні стосуватися основних напрямків статегії розвитку муніципалітетів. Зокрема, у сфері врядування, маркетингу і бредингу міст та підвищення рівня туристичної привадбливості регіонів. За зразком демократичної моделі самоврядування.

В конкурсі місцевого самоврядування приймають 4-ти прикарпатські міста. Це Івано-Франківськ, Коломия, Долина та Яремче. Вже презентували своє бачення стратегічних проектів розвитку населених пунктів.

Фінансування кращих проектів відбуватиметься з 2-х окремих фондів. За руханок першого здійснюватиметься реалізація муніципальних ініціатив міських рад, А інший опікуватиметься ідеями розвитку малого і середнього бізнесу. Дедлайн здачі проектів – 31-го березня.

ПОДІЛИТИСЬ