Керівництво “Карпат” відзвітувало про досягнуте за останні вісім місяців виробничої діяльності (ВІДЕО)

День машинобудівника виробничники ВО “Карпати” відзначили в доброму настрої. І з надією на виробниче пожвавлення. З цієї нагоди на підприємстві відбулися урочистості за участі танцювальних та вокальних колективів. А разом керівництво “Карпат” відзвітувало про досягнуте за останні вісім місяців виробничої діяльності. Майже 40 років “Карпати” працюють в галузі «Радіоелектронної промисловості та машинобудування». І нині його продукція має попит не лише на вітчизняному, а й на зарубіжних споживчих ринках.

Загалом на розвиток колишнього радіозаводу уже інвестовано близько 40 мільйонів гривень. За останні роки тут здійснили капітальний ремонт і реконструкцію виробничих приміщень. А нещодавно ввели в дію цех з виробництва кабельно-провідникової продукції. Відтак це посприяло появі майже півтисячі вакансій. Міська влада запевняє, зацікавлена у розвитку державного підприємства. Адже збільшення кількості працівників означає зростання податкової віддачі.

Заводчан привітали не лише піснями і танцями. Кращі працівники галузі отримали відзнаки, грамоти та премії. На це, зізнається керівництво підприємства, виділили майже шість мільйонів гривень.

Михайло Березнь, Ірина Головенко, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ