Нова спецтехніка для Муніципальної дорожньої компанії (ВІДЕО)

Новорічні покупки комунального Департаменту розбирають підлеглі підприємства. Найсуттєвіше поповнення спецтехніки дісталося Муніципальній дорожній компанії. Її колектив отримав комбіновану машину, яка виконує функції піскоризкидача та поливомийки. А також екскаватор-навантажувач та дорожню фрезу. Ця техніка тут вкрай необхідна, кажуть комунальники. Позаяк значна частина автопарку вже не придатна до експлуатації. Відтак зношену спецтехніку керівництво МДК списує по мірі нових надходжень.

А от для прибирання міжбудинкових проїздів, парків та скверів закуплено 4 нових мобільних трактори. Один з них залишиться для користування МДК, кажуть в мерії. Інші перейдуть на баланс Муніципальної інвестиційної компанії і Центру розвитку та рекреації міста. Завдяки купленій спецтехніці місто стане значно чистішим, сподівається міська влада, адже її ефективність в рази вища. Однак чиновники нагадують, чисто там, де не смітять. Святкування Нового року на головній площі міста стало своєрідним тестом для іванофранківців. І суттєво додало роботи комунальникам.

Загалом міські вулиці в зимовий період обслуговує понад два десятки одиниць спецтехніки. В разі сильного снігопаду на підмогу вийдуть працівнивники міськвиконкому з лопатами та мітлами. Погіршення погодніх умов комунальники очікують на Різдвяні свята.

Віра Лутчин, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ