Марш Національної Гідності (ВІДЕО)

Марш Національної Гідності. В третю річницю втечі Януковича з Києва, на Майдані Незалежності зібралися націоналісти з усієї України. Більш ніж 20-тисячна колона рушила центральними вулицями Києва. Маршрут ходи пролягав алеєю Небесної сотні та Інститутською вулицею до Верховної Ради. Це фактично шлях мирної ходи 2014 року. Коли розпочалися розстріли протестувальників Євромайдану. Активісти висловили головні вимоги до чинної влади. Зокрема припинити соціальний – ціновий, тарифний та пенсійний тиск.

Серед основних позицій “тарифного” маршу – підтримати малий і середній бізнес та продовжити мараторій на продаж землі. Оскільки підвищення земельного мита нині поставило в скрутне становище підприємців. Учасники маршу виступили проти торгівлі з так званими республіками “ДНР” і “ЛНР” та державою-агресором. Звернувшись до влади, мітингувальники передали символічні презенти.

Під час мирного маршу були посилені заходи безпеки. Раніше міський голова Руслан Марцінків наголосив, що мерія не буде фінансувати поїздки правоохоронців до столиці. Аби уникнути конфліктних ситуацій під час “тарифного” маршу.

ПОДІЛИТИСЬ