Міська влада взялася за антивандальний ремонт (ВІДЕО)

Антивандальний ремонт. Саме за такий взялася міська влада. Адже, кажуть у Мерії, охочі нашкодити завжди знайдуться. А от виправити ситуацію – справа значно складніша. Відтак, розпочали із найбільш проблемних місць – зупинок громадського транспорту. На вулиці Коновальця підрядники встановлюють придорожні споруди з міцного скла. А поруч – стаціонарні бетонні урни для сміття.

Вага такої урни – близько сотні кілограмів. Це, кажуть підприємці, допоможе захистити її від вандалів. Таких смітників до кінця серпня планують встановити понад сім десятків.

Наступна оновлена зупинка з’явиться на вулиці Пулюя. Поблизу Університету нафти й газу. Окрім звичних лавок та смітників, її оснастять електронним таблом та інформаційними стендами. Містяни таких оновлень чекали вже давно. Кажуть, такі зупинки вдало впишуться у міську інфраструктуру.

Між тим, у міському бюджеті передбачили кошти не лише на встановлення, а й на утримання таких споруд. До слова, цього року вперше міська влада оголосила конкурс на обслуговування місць очікування громадського транспорту.

ПОДІЛИТИСЬ