На кону – Кубок України (ВІДЕО)

На кону – Кубок України. І принциповий домашній матч. У першому поєдинку 1/8 фіналу «Ураган» зустрінеться» з львівською «Енергією». З чинним чемпіоном України. Традиційно жереб зводить на полі обидві команди, багаторічних суперників. Втім, «драконам» ще жодного разу не вдавалося «Енергію» обіграти. Аби змінити цю тенденцію, футболісти ретельно тренуються. Від “А” до “Я” вивчають суперника. Під час тактичних занять.

Для футболістів ігри такого рівня – це неабиякий досвід та можливість проявити себе. Адже, сильний суперник вимагає відповідної підготовки. Аби обіграти «Енергію» необхідно вийти на поле в ідеальній формі. І дотримуватися ігрової дисципліни, переконані тренери.

Від матчу з «Енергією» слід очікувати тренерських сюрпризів, переконаний Іван Скіцко. Втім, «Ураган» теж готує для суперника ігрові несподіванки. Тож “кубковий” матч буде видовищним. Цього вболівальники насамперед і очікують. Але красива гра повинна бути ще й результативною, усвідомлюють гравці. Матч-відповідь за Кубок України відбудеться у лютому. На полі суперника.

Ольга Цьома, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ