На навчання до Словаччини (ВІДЕО)

На навчання до Словаччини. Сусідня держава вже другий рік поспіль запрошує українських абітурієнтів. До речі, в цьому році з’явилися нові спеціальності. Тут готують фахівців технічних та медичних напрямків. А також журналістів. Вік студентів необмежений.

Для майбніх студентів, які мають намір навчатися в Словаччині наступного року, Програма стартує вже тепер. Першим етапом є зустріч із представниками Ружомберзького університету. Пізніше ознайомлювальна поїздка до Словачиини та курси словацької мови. Батьки студентів, котрі вже навчаються, закордонними умовами проживання для своїх дітей задоволені. Місяць перебування та харчування українського студента у Словаччині обходиться батькам у суму приблизно півтори сотні євро. Це не так уже й дорого за європейськими мірками, кажуть родичі студентів.

Українські студенти навчаються в Словаччині за Європейською освітньою програмою “Free Student”. Організатори кажуть, це один із масштабних напрямків, спрямований на поглиблення культурних, освітніх та економічних зв’язків між державами.

Оксана Семко, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”

ПОДІЛИТИСЬ