На сцені – ляльки (ВІДЕО)

На сцені – ляльки. Із початком навчального року в Івано-Франківську стартував 72-й театральний сезон. Обласний академічний театр ляльок імені Марійки Підгірянки вкотре обіцяє дивувати найменших театралів прем”єрами та несподіваними постановками.

Першою Театр ляльок імені Марійки Підгірянки показав казку “Троє поросят”. Автор постановки – колишній режисер театру Олександр Кузьмін. “Троє поросят” – це знайома багатьом історія про трьох братиків – двох легковажних Піка та Пака та мудрого старшого Пока. Разом їм вдається пошити у дурні голодного Вовка.

На прем”єру вистави завітали найменші поціновувавчі казок. Поки вони дивляться і намагаються осмислити зміст казки, батьки згадують свої колишні походи до Лялькового театру.

72-й театральний сезон обіцяє бути цікавим, кажуть в дирекції Театру ляльок імені Марійки Підгірянки. Крім “Трьох поросят” діти зможуть переглянути вистави “Красуня та чудовисько”, “Гусеня”. А також виставу за мотивами японської народної казки “Момотаро”. Ця постановка орієнтована на дітей шкільного віку. До речі, кожного сезону Театр ляльок відвідують близько 30-ти тисяч глядачів.

Оксана Семко, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ