НФК «Ураган» відсвяткував своє 14-ліття (ВІДЕО)

Спортивна стихія, що вирує вже понад десяток років, не вщухає. На радість своїм уболівальникам. НФК «Ураган» відсвяткував своє 14-ліття. За плечима футзалістів – чимало досягнень.

За період свого існування склад місцевого футзального клубу неодноразово змінювався. Золоті часи були, коли за «Ураган» грали легіонери з Бразилії та Польщі, згадують тренери. Тоді команда завоювали чемпіонство в національному турнірі. Втім, сьогодні пріоритетом для клубу є місцеві футболісти. Зокрема, побільшало шансів проявити себе у вихованців “ураганівської” Академії. До них пильно приглядаються. Цьогорічний футбольний сезон має увінчатися для команди чемпіонським “золотом”, переконаний капітан “Урагану” Роман Кіндратів.

Бути професійним футзалістом – непросто, зізнається гравець «Урагану» Юліан Горбатий. Він вже близько трьох років грає у команді. Каже, у міні-футболі, головне, не втрачати пильності та своєчасно скористатися моментів. А ще ретельно продумувати план гри.

НФК «Ураган» з’явився завдяки зусиллям Олександра Бубена, нинішнього президента клубу. Зізнається, його спортивна мрія реалізована, але поки що не повністю. Втім, і пишатися є чим.

З черговою річницею «ураганівців» привітали представники місцевої влади. Відзначили команду і в обласній Федерації футболу та Асоціації міні-футболу.

Перспективи в «Урагану» чималі, переконані спортивні функціонери. І гравців у команді, очевидно, не бракуватиме. Адже нині азбуку футзалу в місцевій Академії опановують понад півтори сотні юних футболістів.

Ольга Цьома, Андрій Шустикевич, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ