Патрульна поліція провела для івано-франківських школярів Правовий Театр (ВІДЕО)

Вигадані правопорушення та реальні покарання. Патрульна поліція провела для івано-франківських школярів Правовий Театр. Зустріч відбулась у рамках проекту «Поліція і суспільство». Діти переглядали короткі сценки на правову тематику. А патрульний поліцейський аналізував ситуацію та дії акторів.

Зустрічі дітей з поліцейськими у рамках «ПОЛІСу» відбуваються уже втретє. Їх постійний організатор, а за сумісництвом – автор творчих ідей – Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей.

Цього разу «У країну порядку та права» відправилась 5-та школа. Конфліктні ситуації перед юними глядачами інсценізували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. Школярі зізнаються, таке правове виховання припало їм до душі.

А дехто з дітей до порад полісмена підійшов з практичної сторони. Та замислився над вирішенням не змодельованих, а реальних проблем міста.

Дитячий погляд на недитячі проблеми змогли висловити й самі школярі. До гострих обговорень долучились активно. Зрештою, як завжди, запевняють полісмени.

Ірина Головенко, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ