Понад півтисячі франківських школярів вступили до літнього Університету ПНУ (ВІДЕО)

Понад півтисячі іванофранківських школярів стали студентами ПНУ достроково. Вони вступили до літнього Університету для обдарованих дітей. Щодня відвідують пари та здобувають нові знання. А ще демонструють свої здібності та навички. Відповідно до вподобань і талантів. В розкладі Університету понад 14-ть різнопланових гуртків. Це – теоретичні та практичні курси, кажуть в ректораті ПНУ. Перша пара – медицина. Слухачі Університету освоюють ази першої медичної допомоги. Дев’ятирічний Денис любить грати у футбол. А травм на полі не уникнути.

За викладачів тут – студенти педагогічного факультету. Кажуть, відповідно до навчальної програми активна практика розпочинається лише після третього курсу. А під час літнього Університету студенти крок за кроком освоюють особливості роботи з дітьми.

Університет обдарованої дитини – екпериментальний, кажуть його організатори. Таких аналогів в Україні немає. Це своєрідний літній табір. Спрямований на всебічний розвиток дитини.

Щодня в університеті займається понад півсотні дітей. Двері літньої школи відкриті для всіх бажаючих до середини червня.

Віра Лутчин, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ