Порушив графіки перевезень – штраф! (ВІДЕО)

Порушив графіки перевезень – штраф! Для перевізника 47-го маршруту такий перебіг подій став вже традиційний. Третій день Великодніх свят на маршруті лише 1 автобус. З 5-ти планових машин, згідно з показників GPS-системи. Та й той передчасно закінчив робочий день. В управлінні транспортного зв’язку вкотре вручили горе-перевізнику акт.

47-й автонапрямок обслуговує ПП “Коридаавтотранс”. Це вже 5-й штраф, який отримує даний перевізник з початку року. Але на якість послуг це не впливає, оскільки скарги на цей маршрут продовжують надходити. Пасажири скаржаться на “гарячу лінію” МВК та в соціальних мережах. Представники перевізника, в свою чергу, нарікають на умови праці. Начебто видатки на маршруті перевищують прибуток.

Компроміс між перевізниками та міською владою шукали раніше. Проте результатів не досягнуто.

Аби досягти згоди між сторонами в профільному управлінні навіть скоротили графіки для єдиного чукалівського перевізника.

А от чи буде перевізник цього разу курсувати справно, покаже щовівторковий моніторинг громадського транспорту. Його результати зазвичай озвучують на “оперативці” в міськвиконкомі.

Віра Лутчин, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ