Руслану Марцінківу вручили скаргу від ГО “Залізний Тризуб” (ВІДЕО)

Черговий візит представника УЗЕ до мерїї. Співробітник місцевого Управління захисту економіки вручив міському голові Руслану Марцінківу скаргу від громадської організації “Залізний Тризуб”. Зі змістом документу очільник Івано-Франківська пообіцяв ознайомитися пізніше. Припускає, на місці скарги мав бути повторний протокол, який працівникам УЗЕ не вдалося скласти з першого разу. Він стосується ненадрукованих дисків Івана Франка та муралу дисидентки Ірини Сеник. Каже, скарга такого типу проходить звичайну процедуру документообігу. Відтак особистої присутності мера не вимагає.

Зустріч відбулася за ініціативи самого мера Івано-Франківська. Про це він написав на своїй сторінці у соціальних мережах. Та запросив засоби масової інформації. Як пояснив Руслан Марцінків, аби розвіяти міф, буцімто він переховується від представників профільного управління. Для цього вийшов на роботу, перебуваючи на лікарняному. Каже, візити від профільного управління – це сучасні методи політичного переслідування.

Наприкінці зустрічі співробітник УЗЕ Олег Качанівський попередив, що це не остання зустріч. До мерії також навідуються його столичні колеги. В межах своєї компетенції.

ПОДІЛИТИСЬ