Ще одна прибудинкова територія на Вовчинецькій дочекалася благоустрою (ВІДЕО)

Упродовж десятиліть цей двір не бачив ремонту. Усе, що могли, люди робили самотужки. Нині прибудинкова територія на Вовчинецькій таки дочекалася благоустрою. Підрядники розпочали із брукування тротуарів. Загальна площа мощення – понад півтори тисячі квадратних метрів. Проект передбачає також асфальтування міжбудинкового проїзду. Та встановлення дощівок. Аби у дворах не затримувалася вода. Об’єм робіт – чималий. Відтак, поки дозволяє погода, кажуть робітники, часу не гаять.

Із проханням навести лад у їхньому дворі мешканці прилеглих будинків зверталися до міської влади упродовж останніх трьох років. Однак, увесь цей час справа не зрушувлася з місця. І лише ями дедалі глибшали.

У Мерії запевняють, завжди готові іти назустріч громаді. Втім, охопити увесь обсяг робіт відразу не мають змоги. Тому містяни змушені очікувати. Коли й на їхню вулицю прийде «свято».

Щоденно цей двір топчуть сотні дитячих ніжок. Адже неподалік – 4-й садок «Калинова сопілка». Якщо дорослі уже призвичаїлись до вуличних незручностей, то дітям двір із «перешкодами» часто приносив неприємності. Втім, містяни тішаться, усе в минулому.

ПОДІЛИТИСЬ