Сніг зійшов разом із асфальтом (ВІДЕО)

Сніг зійшов разом із асфальтом. Чималі ями на дорогах, заповнені болотом, створюють незручності як водіям, так і пішоходам.

Чиновники кажуть, це типова проблема, що з’являється навесні. Не все асфальтне покриття “переживає” морози неушкодженим. Комунальники уже оцінюють вартість поточного ремонту доріг. І планують розпочати його із остаточним таненням снігу. Кажуть, “потерпіти” водіям доведеться максимум до Дня міста. У галузевому департаменті запевняють, ямкове асфальтування відбуватиметься швидше. Зокрема, за рахунок збільшення кількості ремонтних бригад. Розпочнуть роботи в середмісті. Зокрема на вулиці Чорновола. Чиновники кажуть, тут проблема виникла не тепер. Адже вулицю капітально не ремонтували близько десяти років.

Між тим, в управлінні капбудівництва озвучили перелік вулиць, яким в цьому році “пощастило”. Вони дочекалися капітального ремонту. Це майже чотири десятки доріг. У мерії кажуть, якщо торік було зроблено акцент на ремонт центральних автомагістралей, то в цьому році капітально ремонтуватимуть не надто завантажені транспортом вулиці.

Загалом на ремонт, реконструкцію та будівництво доріг у 2017-му виділено майже 80 мільйонів гривень. В УКБ стверджують, Івано-Франківськ матиме нові транспортні розв”язки та сполучення.

Також у планах комунальників – відремонтувати вулиці Промислову, частково Індустріальну, Молодіжну, Паркову, Сніжну, Кривоноса, Ясінських, Крайківського, Ремісничу.

Оксана Семко, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ