Солодке свято для “Карітасу” (ВІДЕО)


Підсолодили дітям свято. Місцеві виробники солодощів передали Благодійному фонду “Карітас” шоколадні подарунки. А це близько чотириста кілограмів цукерок. Волонтери опікуються неповносправними ділахами з усієї області. На їхньому обліку понад півтори тисячі хлопців та дівчат різного віку. Співпраця між керівництвом шоколаної фабрики та благодійниками розпочалася від від Різдвяник свят.
На життєвому шляху “особливих” дітей скалалася непроста доля, розповідає отець Володимир Чорній. Тому ці діти, окрім належного лікуваня та догляду , потребують індивідуального підходу з боку фахівців. Відтак з ниим працює соціальний працівник , психолог та духовний наставник. Вони влаштовують для дітей різноманітні розважальні заходи.
Дитячі свята волонтери “Карітасу” влаштовують ” практично щомісяця. Дійства приурочують до календарних дат. Окрім тематичних конкурсів і вікторин вихованці місцевих геріатричних центрів отримають ще й солодощі. Благодійники закликають і інші приватні компанії дарувати дітям радість.

Віра Лутчин, Сергій Царик, Новини на “Вежі”

ПОДІЛИТИСЬ