Стартував шостий «Кубок НФК Ураган» серед шкільних команд Івано-Франківська (ВІДЕО)

Турнір відкрито. Шостий «Кубок НФК Ураган» серед шкільних команд Івано-Франківська стартував. Змагання розпочалися матчем за Суперкубок. На міні-футбольному майданчику зійшлися фіналіст турніру школа №1 та минулорічний чемпіон – команда 10-ї школи. Остання відкрила рахунок вже на початку першого тайму.

Втім, у перемогу свято вірять і гравці 1-ї школи. Сильний суперник, зізнаються, їх не лякає.

А боротися є за що. Організатори змагань розповідають, символічні подарунки на згадку про турнір отримає кожен учасник. Серед них – портфелі з унікальними емблемами «НФК Ураган» та професійна фотосесія. Втім, особливий подарунок чекає на переможців. А це чимала грошова винагорода.

Призовий фонд у розмірі 120 тисяч гривень профінансувала міська влада. Очільники переконані, такі змагання необхідно виводити на обласний рівень. Та залучати усі школи Прикарпаття.

Традицію не порушили. 10-та школа другий рік поспіль довела свою першість та здобула перемогу з рахунком 7:3. Між тим, нині головний приз виборюють 29 команд. Спортивний марафон завершиться у квітні грандіозною Лігою Шкільних Чемпіонів.

Ірина Головенко, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ