Тенісний турнір (ВІДЕО)

Дівчата-тенісистки з”їдуться до Івано-Франківська. Вперше Прикарпаття прийматиме Міжнародний турнір з тенісу. Уже зареєстровано майже сотню учасниць із 17-ти країн. Крім представників Європи на івано-франківських кортах змагатимуться також спортсменки з Індії та Еквадору.
Турніри Міжнародної федерації тенісу – другі за значенням світові професійні змагання. Організовують їх місцевий тенісний клуб “Alias” і Федерація тенісу України . Івано-Франківськ на Міжнародному турнірі представлятиме Вікторія Гоголь (( ПОКАЗАТИ ЇЇ )). Вона розпочне змагання з основної сітки. А от з кваліфікації стартує Діана Ходан.
29 липня стартують кваліфікаційні матчі. А через два дні розпочинається основна сітка змагань. 5 серпня відбудуться фінали турніру. Призовий фонд цього Тенісного турніру є рекордним – 15 тисяч доларів. Змагатимуться тенісистки на оновлених ґрунтових кортах ДЮСШа “Олімп”. Глядачам організатори обіцяють безплатний вхід.

 
Після цих тенісних змагань Івано-Франківськ прийматиме в серпні ще три турніри. Зокрема – для дітей різних вікових категорій. Також очікується, що восени, після закінчення сезону, тут відбудуться навчання для суддів.

 

ПОДІЛИТИСЬ