Торік родини загиблих в зоні АТО отримали понад два десятки земельних ділянок (ВІДЕО)

Торік родини загиблих в зоні АТО отримали понад два десятки земельних ділянок. Наділи розташовані на території міста і призначені під індивідуальне будівництво. А ще бійцям роздано понад сотню ділянок для спорудження гаражів. З огляду на дефіцит комунальних земельних ресурсів, такі результати здаються неможливими, кажуть у профільному управлінні. Однак під час ретельної перевірки міської території все-таки було виявлено вільні ділянки. І в середмісті, і на околицях Івано-Франківська.

Упродовж року отримали учасники АТО і квартири. Завдяки співпраці із забудовниками та ветеранами антитерористичної операції. Наразі відбувається конкурс на спорудження багатоповерхівки в мікрорайонах “Софіївка” та “Пасічна”. Всі запроектовані квартири призначені для військовослужбовців та атовців.

В мерії мають намір надалі інвентиризувати комунальні землі. Зокрема, фахівці детально перевірять вулиці Вербову та Блавацького. Перемовини щодо видачі землі учасникам АТО також ведуться із органами самоврядування довколишніх населених пунктів.

Михайло Березень, Віра Лутчин, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ