Цього року відремонтують чотири десятки міських вулиць (ВІДЕО)

Близько чотири десятки міських вулиць будуть відремонтовані вже цього року, анонсують в Івано-Франківській мерії. Відтак комунальники не гаячи часу приступили до благоустрою доріг. В пріоритеті бічні вулиці у віддалених мікрорайонах, як от Селянська. Востаннє реконструкція тут проводилась близько двадцяти років тому. Тамтешні мешканці кажуть, якщо раніше це була тиха і спокійна вулиця, то тепер інтенсивність трафіку тут суттєво збільшилась. Відповідно до цих вимог часу пропонують облаштувати і дорогу.

Нове дорожне покриття та тротуари отримає також вулиця Нова. Минулого тижня тут розпочалось брукування тротуарів. Опісля підрядники заасфальтують проїзджу частину дороги.

Невдовзі комунальники приступлять до реконструкції вулиць Індустріальної та Бесараба, кажуть в мерії. Наразі завершують технічну документацію по даних об’єктах.

Кипить робота і поблизу адмінбудинку. Тут розпочався благоустрій пішохідної зони. Проектом передбачено облаштування тротуарів бордюрної лінії, а також міні-парковки, стверджують в галузевому департаменті. Загальна площа, яка підлягає реконструкції, близько 500 м2. Вартість робіт понад 200 тисяч гривень.

ПОДІЛИТИСЬ