У Депаратменті містобудування і архітектури розповідають про основні здобутки (ВІДЕО)

Рік добігає завершення – час звітувати про проведену роботу. В Депаратменті містобудування і архітектури розповідають про основні здобутки та досягнення. Цього року вони розпочали масштабний проект – будівництво нового мосту на Пасічну. Який планувався ще з радянської доби. Відновлено історичні пам’ятки Івано-Франківська, як от фортечний провулок та оглядовий майданчик на Ратуші. Неабияку увагу архітектура приділила боротьбі з хаотичною забудовою історичної частини Івано-Франківська.

У наслідок реорганізації Департамент перебрав функції впорядкуванням зовнішнішньої реклами та охорони культурної спадщини. Фахівці Департементу розробили загальні положення до вивісок та рекламних конструкцій в середмісті. А також дизайн першої торгової зони у святковий період. Дотримання концепції історичної частини міста контролює спецкомісія. Висвіски нового типу встановили близько трьох сотень суб’єктів господарювання.

Виконкомівці заслухали і звіт фінансового управління. Цього року бюджет міста поповнився на 2,5 мільярда гривень. Ріст доходів на 2017 рік прогнозуєть на 21 відсоток. А от на видатки міста вливатиме зростання мінімальної зарплати, кажуть фахівці

Між тим, на засіданні виконкому нагородили медалями “За громадянський подвиг” ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Віра Лутчин, Сергій Царик, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ