У дворі на Шевченка, 9 відбувається благоустрій прибудинкової території (ВІДЕО)

У дворі на Шевченка, 9 відбувається благоустрій прибудинкової території. На численні прохання активних мешканців. Торік представники тамтешнього ОСББ звернулися до міської влади. Тільки-но розпогодилося, підрядники приступили до роботи.

Раніше мешканці за власний кошт замінили внутрішні комунікації. І навіть були готові облаштувати доріжки поблизу власних будинків. Проте вирішили звернутися за кваліфікованою допомогою. Дають настанови щодо належного облаштування двору. Активісти також беруть участь у дизайні подвір’я.

Капітальний ремонт розпочався відразу після проведення тендеру, кажуть у профільному Департаменті. За допомогою системи Prozorro. Вартість робіт становить понад сто тисяч гривень. Наразі комунальники зривають старе асфальтне покриття та готують основу для подальшого облаштування території.

Окрім вуличного благоустрою тут також повністю відремонтують систему водовідведення. Це типова побутова проблема у даному мікрорайоні, наголошують фахівці. Адже будинки по вулиці Шевченка одні з найстаріших в середмісті.

Ремонтні роботи заплановано завершити до середини травня. Підрядники бідкаються, працювати складно через обмежений доступ до території. Блокують в’їзд до двору хаотично запарковані автівки. Така ситуація спостерігається вздовж вулиці Шевченка.

Віра Лутчин, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ