У Калуші рецидивіста підозрюють у вбивстві чоловіка (ВІДЕО)

Небезпечний регіон. У Калуші рецидивіста підозрюють у вбивстві чоловіка. Напередодні до правоохоронців звернувся 32-річний мешканець райцентру. Заявив, що знайшов свого дядька мертвим у помешканні знайомих. Розпочалося кримінальне провадження. У вбивстві правоохоронці запідозрили раніше судимого калушанина. Як з’ясувалося, потерпілий напередодні ввечері розпивав спиртні напої разом з малознайомим чоловіком. Пізніше між ними виник конфлікт. Після бійки потерпілий помер на місці. Наразі підозрюваного затримали. За скоєне чоловікові “світить” ув”язнення на термін від семи до десяти років ув’язнення.

Також у Калуші грабіжники накинули око на камери відеоспостереження. Днями до місцевих правоохоронців за допомогою звернувся 49-річний мешканець міста. Повідомив, що з фасаду Спортивно-технічного клубу викрали камери відеоспостереження. Слідчо-оперативна група встановила, до крадіжки причетний 31-річний калушанин. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Напередодні пізно ввечері зловмисник демонтував з фасаду будинку камери відеоспостереження і втік. Проте на диску пам’яті зберігся фрагмент запису. За ним поліцейські встановили особу злодія. У ході розслідування було доведено його причетність до більше ніж десятка крадіжок приватного майна. Це і електроінструменти, і велосипеди. Частину викрадених речей поліцейські вилучили. Тепер це речові докази у кримінальному провадженні.

Підозрюваного злодія можуть ув”язнити терміном від трьох до п”яти років. Обидва затримані мешканці Калуша перебувають під вартою.

Оксана Семко, Віктор Костинюк, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ