У Муніципальному таборі «Лімниця» відбулись традиційні Малі Олімпійські ігри (ВІДЕО)

Не Ріо-де-Жанейро, однак не менш натхненно. У Муніципальному таборі «Лімниця» відбулись традиційні Малі Олімпійські ігри. На старт вийшли юні відпочивальники. Хлопці та дівчата віком від восьми до чотирнадцяти років змагались у швидкості та спритності. Кожна із 10 команд-учасників підготувала власне представлення. Заспівали гімн та підняли прапор – усе за традиціями Олімпійських ігор.

Четверта відпочинкова зміна – особлива. «Лімниця» приймає три десятки школярів із Волноваського району Донецької області. Це – учасники та переможці шкільних, районних та обласних олімпіад і конкурсів. І хоч змагання відбувалися за місцем розташування “Лімниці” – у селі Вістова, подумки учасники були в Ріо-де-Жанейро.

Для юних олімпійців це не лише спосіб виплеснути енергію, а й поспілкуватися з однолітками. До того ж, у програмі відпочинку багато екскурсій та подорожей, зокрема на Манявський Скит. Дирекція “Лімниці” зізнається, особливо хотілось приємно здивувати гостей зі Сходу.

Після завершення змагань, як і годиться, під гучні оплески нагородили переможців.

Малі Олімпійські ігри, як і інші забави із фізичної культури, є домінантою у загальній відпочинково-розважальній програмі “Лімниці” під час шкільних канікул.

Ірина Головенко, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ