В Івано-Франківській мерії анонсували святкову програму Дня Незалежності (ВІДЕО)

«Незалежна і єдина –Наша ненька – Україна!». Івано-Франківськ гучно святкуватиме 27-му річницю з Дня Незалежності України. Тематичні майстер класи, мистецькі виставки, концерти муніципальних колективів та відкриття оновлених об’єктів благоустрою. Головне дійство – урочиста хода іванофранківців в національних строях стартує з Вічевого майдану.

Опісля розпочнеться святковий концерт «Горді тим, що незалежні» На сцені під відкритим небом виступатимуть кращі муніципальні колективи. Родзинкою цьогорічного святкування стануть різноманітні розважальні флеш-моби. Це вже традиційна акція – «музичні балкони» за участі вихованців міських музичних шкіл. А також запальні майстер-класи народних танців та гри на музичних інструментах.

Не менш цікавими будуть святкові спортивно- відпочинкові заходи, наголошують в Департаменті молодіжної політики і спорту. Урочисті турніри до Дня Незалежності вже стали традиційними в Івано-Франківську. Адже спортивні змагання різного рівня розпочинаються із виконання національного гімну та розгортанням синьо-жовтого стягу.

Загалом в Івано-Франківську відбудеться близько сотні урочистих заходів на різних локаціях середмістя . Зі святковою програмою можна ознайомитися на офіційному сайті міськвиконкому .

Віра Лутчин ,Мирон Василик, Новини на Вежі

ПОДІЛИТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *