В Івано-Франківську експонується пастельна виставка натюрмортів та пейзажів «Баланс» (ВІДЕО)

Оберемки квітів, розсипані ягоди і надломлена душа … В Івано-Франківську експонується пастельна виставка натюрмортів та пейзажів «Баланс». Автор витончених картин – місцева художниця Ірина Кравець. Зізнається, творчі ідеї черпає з повсякденного життя. Віднаходить їх на кухні, в саду чи поміж грядками. І обрамляє їх у граційні композиції. Зі стриманими кольорами.

Серед представлених картин є одна особлива – “Пам’ять”. Цю зворушливу композицію, сповнену материнської любові, художниця присвятила синові. Один з улюблених образів Ірини – це квіти. Адже вони символізують весну у душі, пояснює мисткиня. А живопис допомагає відігнати журбу.

Ірина Кравець гідна захоплення, як і її роботи, переконані митці. Кажуть, на її полотнах відчувається жіночність, романтичний настрій та помітний творчий злет.

Ірина Кравець зізналася, наразі живе мистецтвом. Тож перебуває у постійному творчому пошуку ідей, образів та балансу. І своїм глядачам художниця пропонує «читати» її картини по-своєму. Знаходити у композиціях власні емоції.

Ольга Цьома, Андрій Шустикевич, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ