В Івано-Франківську презентували унікальне видання Івана Франка (ВІДЕО)

«А він насправді був лишень Франком…» Геній української літератури стає ближчим та сучаснішим… В Івано-Франківську презентували унікальне видання, де поет постає в іншому світлі. Сподіваний і зовсім несподіваний. У небанальних тестових питаннях і відповідях. Збірник тестів – це колективна праця. Автори оригінальних питань – освітяни та митці. З усієї України. Вони відгукнулися на творчий конкурс, запропонований регіональним Центром оцінювання якості освіти. І як результат: півтори тисячі питань та безліч відкриттів.

У книзі питання стосуються не лише життя Івана Франка та його творчості. Збірка допоможе пізнати добу письменника, його оточення, особливості тодішнього освітнього процесу.

За короткий час видання «А він насправді був лишень Франком» викликала фурор в освітньому середовищі. І стала «знахідкою» для неформальних занять.

У виданні вказані посилання на відповідні джерела в інтернеті. Це спонукатиме молодь шукати в мережі не лише розваги, переконаний Богдан Томенчук.

Творці унікального видання сподіваються, що «Франко у тестових питаннях» дасть поштовх для появи аналогічних книг. Бо недопрочитаних постатей в українській літературі ще чимало…

Ольга Цьома, Віктор Костинюк, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ