В Івано-Франківську з’явиться ще одний об’їздний шлях (ВІДЕО)

В Івано-Франківську з’явиться ще одний об’їздний шлях, адже комунальники вже на стадії завершення Угорницької вулиці. Нещодавно капремонт зроблений також і на вулиці Кисілевської. Відтак, власники автівок невдовзі зможуть оминати затори в середмісті саме в цьому напрямку, переконані в мерії.

Даний мікрорайон характеризується контрасними будівлями – поряд приватного сектору виросли нові багатоповерхівки. Попри це, дороги залишалися в аварійному стані, розповідають мешканці. Нерідко через відсутність належного тротуару вони самі наражалися на небезпеку. Тепер міжбудинкова територія практично встелена бруківкою. Комунальники завершують асфальтування проїзджої частини від Надвірнянської вулиці до Незалежності.

Тим часом продовжується капремонт вулиці Довга. Вона вважається однією із найбільш затишних в Івано-Франківську та комфортною для проживання. Адже розташована в середмісті, поруч знаходяться соціальні заклади. Невдовзі вулиця набуде нового вигляду. Підрядники обіцяють завершити благоусрій за тиждень-два. Мешканці мікрорайону з нетеппінням чекають на повне перевтілення рідної вулиці.

Торік комунальники відремонтували тут дорожнє покриття. А от тротуари відновлюють лише тепер. Для цього обрали так звану “римську” бруківку. Підрядники стверджують, її дизайн чудово доповнить композицію вулиці в стилі старого міста. Паралельно відбувається благоустрій міжбудинкових проїздів в житлових кварталах.

Віра Лутчин, Сергій Царик, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ