Завершилась 9-та сесія Івано-Франківської міськради (ВІДЕО)

2-ге пленарне засідання завершило 9-ту сесію Івано-Франківської міськради. Традиційно на гарний настрій депутатів налаштовували місцеві колективи художньої самодіяльності. Спочатку колядували юні “Опришівські соловейки”. Далі – щедрівки у виконанні камерного хору “Воскресіння”. На початку засідання свої нагороди отримали учасники АТО. Ордену Богдана Хмельницького 3-го ступеня удостоївся старший лейтенант Андрій Дідушко. І в продовження військової теми – міська рада взяла шефство над 10-тою гірсько-штурмовою бригадою.

Далі депутати приступили до розгляду “земельних” питань. Уже перші проекти рішень щодо оформлення права власності на земельні ділянки та продажу комунальних земель викликали в депутатів чимало запитань і пропозицій.

Дискусійним виявився і проект рішення “Про оформлення прав на земельні ділянки для обслуговування дитячих спортивних та ігрових майданчиків”. Депутати доповнили проект рішення переліком ділянок зі своїх виборчих округів.

Також міські обранці запропонували низку територій, де в майбутньому можливе облаштування дитячих майданчиків та скверів. Кажуть, це в перспективі дозволить уникнути багатьох суперечок.

Фінальною крапкою в розгляді “земельного блоку” стало затвердження на 9-тій сесії порядку продажу комунальних земель територіальної громади Івано-Франківська.

Оксана Семко, Сергій Царик, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ