Завершилась творча естафета «Воскресне волі дух і наша слава» (ВІДЕО)

Вони поїхали на фронт із національними прапорами. А повернулися зі справжніми символами єдності нації. Прикарпатські артисти та волонтери завершили всеукраїнську творчу естафету «Воскресне волі дух і наша слава». Та привезли справжні трофеї з окупованих терористами зон.

Прикарпатська делегація артистів вирушила у творчий тур на початку липня. Українською піснею та народним гумором вони перетнули прифронтові міста Донеччини та Луганщини. Маріуполь, Волноваха, Мар’їнка, Авдіївка, Торецьк, Константинівка, Попасна, Щастя, Станиця Луганська. Всього – 11 концертів. І усі – наживо.

Ці пісні, згадують учасники творчої групи, бійці та жителі Сходу слухали стоячи. Та зі сльозами на очах. Хоча, зізнаються артисти, аби здобути їхню довіру, довелося спершу провести не одну роз’яснювальну бесіду.

Попри все, кажуть артисти, мандрівка на Схід залишила незабутні і приємні враження. Розписані прапори творча «артилерійська» команда передасть у Музей Шухевича у селі Тишківці. Аби символічно завершити творчий тур там, де він зародився.

ПОДІЛИТИСЬ