Завершився другий етап патріотичної Програми “Чорний ліс” (ВІДЕО)

У чорному-чорному лісі… Другий етап одноіменної міської молодіжної патріотичної Програми завершився. Майже тиждень школярі “таборували” у селі Козина Тисменицького району. Вчилися виживати у польових умовах. А ще – опановували ази військової підготовки та основи самозахисту. Відтак, до Івано-Франківська повернулися три команди переможців “Чорного лісу”. Це – учні другої гімназії і 28-ї та 7-ї шкіл.

Випробування «Чорним лісом» пройшли 7 команд загальноосвітніх шкіл Івано-Франківська. У лідери вийшли – «Незламні». Учні 7-ї школи. Для команди переможців ці змагання – уже добра літня традиція. Адже у лави «чорнолісців» вони стають третій рік поспіль. Учасники зізнаються, з кожним роком конкуренція серйозніша. А вимоги – строгіші. Як до юнаків, так і до дівчат.

А усе – завдячуючи наставникам, відзначають школярі. Адже у всіх випробуваннях поруч із ними були фахові інструктори, успішні спортсмени та знані ерудити. Втім, перш за все, друзі. Надійний тил і підтримка.

Уже четвертий рік у «Чорному лісі» – Роман Петрущак. Він – інструктор з рукопашного бою. А ще – улюблений наставник у таборі.

«Чорнолісці» переступили другу сходинку змагань. Втім, для команд переможців вона – не остання. Невдовзі школярі відправляться на обласний етап патріотичної Програми. Та виборюватимуть лідерство серед найсильніших команд Прикарпаття.

Ірина Головенко, Андрій Українець. Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ