Живописець Максим Мазур презентував в Івано-Франківську виставку (ВІДЕО)

Від Кримських пляжів до Карпатських гір. Полтавський живописець Максим Мазур презентував в Івано-Франківську персональну виставку. В експозиції – близько трьох десятків різнотематичних робіт. Художник розповідає, найбільше надає перевагу пленерам. З цією місією об’їздив майже всі регіони України. Особливо рідними вважає Полтавщину та Крим – місця народження і навчання.

Підтримати друга приїхали колеги-художники. Їм до вподоби яскраві картини, де присутня багата гама кольорів. Наприклад, “Весільний букет”.

Серед краєвидів та натюрмортів – картини на духовну тематику. Тут і улюблена робота Максима Мазура – “Видіння”. Художник розповідає, на відміну від пейзажів такі картини малює тривалий час і з натхненням.

Живописні “Миттєвості” є свідченням таланту Максима Мазура, відзначають мистецтвознавці. Щоправда, до колористики мають окремі зауваження.

Назви картин “Набережна”, “Вечір у Славську”, “Сільський мотив”, “Соняхи” не заставляють задуматися, що на них зображено, кажуть глядачі. Максим Мазур віддає перевагу реальному мистецтву.

Оксана Семко, Андрій Шустикевич, Новини на “Вежі”.

ПОДІЛИТИСЬ