Зробити свята безпечними (ВІДЕО)

Зробити свята безпечними. Таке розпорядження муніципальній варті та співробітникам поліції дав перший заступник міського голови Микола Вітенко. На щотижневій оперативній нараді. В першу чергу, наголосив на посиленому нагляді за основними новорічними атракціями і безпеці у громадських місцях.

Особливу увагу під час новорічно-різдвяних свят правоохоронці приділять головній ялинці Івано-Франківська. Лише в Новорічну ніч у середмісті працюватиме понад сотню співробітників Патрульної поліції та Нацгвардії. Охоронці порядку обіцяють не забути й про ялинки у мікрорайонах.

Святковий період сприятливий для шахраїв. На цьому теж наголосили поліціянти. Тож, аби не стати жертвою ошуканців, варто бути пильними. Бо навіть така приємна справа, як купівля подарунків близьким, може обернутись халепою.

Міська влада розпорядилася на період зимових свят створити спеціальну рейдову групу, яка перевірятиме місця торгівлі у центрі міста. Аби запобігти стихійним торгам і незаконному продажу алкоголю та піротехніки.

Ірина Головенко, Сергій Царик, Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ