Богдан П’яста: «Місяць проживання тут коштує близько двох тисяч доларів»

Багато українців вирушають за кордон з метою реалізувати себе. Сьогодні розповімо вам про музиканта, співака, автора пісень, модель та зірку рекламних роликів – Богдана П’яста. Хлопець народився у Івано-Франківську, та зараз живе і працює у Канаді. Богдан ніколи не може стояти на одному місці, його життя завжди сповнене рухом та подіями. Богдан розповів про життя у Торонто, конкурування музикантів та роботу чоловіка-моделі.
 
Коли ви переїхали до Канади? З чого почали там життя?
 
– У Канаду я приїхав ще у 1989 році, тоді мені було дев’ять. Там я пішов до школи, де всі говорили англійською. Спочатку було важко: дитина, школяр, котрий не знає мови, якою його вчать і спілкуються однокласники. Мені довелось відвідувати курси англійської мови, і з часом рівень моєї мови покращувався. Пізніше я навчався у Медичному університеті за спеціальністю «Травматологія».
 
Ви займаєтесь музичною справою у Канаді. З чого ви почали свою карєру співака?
 
– Ще змалку мама заставляла мене тренувати вокал, грати на фортепіано та гітарі. З часом, у мене почало виходити і досить непогано. Ця справа мені подобалась все більше і більше. Тоді я спробував самостійно писати тексти пісень. Зараз я роблю музику на комп’ютері, записую гру на гітарі і накладаю інші звуки, щоб музика була приємною.
 
341239_10150817922690302_458323409_o
 
Ви проживаєте у Торонто. Чи подобається вам життя у цьому місті?
 
– Подобається, та тільки не взимку. В цю пору року тут холодно, погода така як і у Франківську. Влітку тут чудово, але немає ні річки, ні озера, де можна рятуватись у спеку.
 
Чи дорого жити у Торонто?
 
– Достатньо затратно. Місяць проживання тут коштує близько двох тисяч доларів, враховуючи тільки плату за квартиру, телефон, їжу та транспорт.
 
– Яка ваша аудиторія слухачів у Канаді?
 
– У Торонто дуже багато музикантів і співаків, тому увага фанів розпорошується. У Канаді представлено багато різних культур та музичних смаків. Вважаю, що мою музику тут не оцінять, тому хотілося б поїхати працювати в іншу країну, можливо в Азію, чи Гонконг.
 
600248_10153062339855302_1105029228_n
 
Чи приносить вам задоволення ваша робота?
 
– Звісно ж, але я не можу виконувати одну роботу протягом довгого періоду часу, мені швидко набридає одноманітність. Я завжди маю щось змінювати, наприклад, можу залишити роботу моделі і піти працювати в поліклініку, а потім кинути роботу у поліклініці та подорожувати. Приїхавши з подорожі можу серйозно зайнятись собою і роботою тренера у спортивному залі. Зараз я знайшов собі нове заняття – малюю картини на воску. Технологія така: покриваю звичайну дошку воском, по ньому малюю фарбами, а потім ще раз покриваю воском. Вирішив цим займатись, тому що такого не бачив ніде.

 
У яких країнах ви бували і де вам сподобалось найбільше?
 
– Бував у Польщі, Франції, Іспанії, Німеччині, Чехії, Америці, Домініканській Республіці, Нідерландах та Кубі. Найбільше сподобалось в Іспанії, але для того щоб там жити потрібно бути заможною людиною.
 
Які творчі плани на майбутнє?
 
– З вересня планую зіграти у фільмі або серіалі, незалежно від місця, я б зміг поїхати в інше місто, чи країну.
 
Жанна-Марія ШПАК
 
Сніжана САМАНЧУК
 

ПОДІЛИТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *