ТОП-10 найпопулярніших інста-блогерів Івано-Франківська

Блогерство – вже не нова, але популярна професія. Вона передбачає активне ведення свого акаунта, публікацію змістовних матеріалів: фото, відео, аудіо тощо. В сучасному світі блогер може непогано заробляти, займаючись рекламою та просуванням певного контенту. Для когось це заняття просто як хобі, а хтось свою сторінку у соціальних мережах виставляє як сенс власного життя. Втім блогерство доступне усім користувачам соціальних мереж, не залежно від віку та інтересів. Для кожного знайдуться однодумці у віртуальному просторі. Ми підготували добірку найпопулярніших блогерів з Івано-Франківська.

 
@sachaabo – інстамама та дружина блогера. На сторінку Олександри підписано більше 1 млн читачів. Мати двох синів зацікавлює аудиторію своєю щирістю. Пише про новинки моди, про сімейне життя, б’юті-тренди та секрети успіху.


 

@kodzayeva – 532 тис підписників слідкує за легким європейським контентом дівчини. Тетяна часто пише про подорожі, новинки в світі краси та просто ділиться красивими світлинами. А від недавна блог дівчини заповняють спільні фото з її чоловіком.


 

@_verbaaa_ – їй тільки 16, а вона вже найкращий lifestyle блогер 2019. За її життям слідкує 531 тис фоловерів. І це не дивно, адже окрім усіх інстановинок про які розповідає Юля, в її акаунті можна натрапити і на цікаві розіграші, які полюбляють користувачі соціальних мереж.


 

@_samburska – власниця студії краси та сторінки зі 472 тис підписників. У її розіграшах можна виграти не тільки вартісні призи, а й авто. Часто у  блозі дівчину можна побачити без макіяжу, укладки тощо. Саме цією простотою захоплюються її читачі.


 

@pustovit – напевне найпопулярніший франківський інстаграмер та відеоблогер серед чоловіків. Його контентом в Instagrami цікавиться понад 267 тис підписників. Втім основною темою відеороликів є його сім’я.


 

@oksaa_m – 213 тис підписників. У своєму блозі дівчина обговорює різні цікаві теми, ділиться порадами. Позиціонує себе як кращий бізнес – блогер 2019.


 

@dima_varvaruk – блогер з народу. Аудиторія Дмитра нараховує біля 185 тис читачів. Цей молодий хлопець знімає жартівливі відеоролики, а також ділиться світлинами з власного життя.


 

@ostrovska –активна дівчина-блогер з 150 тис аудиторією. Майбутній лікар, власниця інстасобаки, але основною темою блогу є догляд за собою. Дівчина успішна в навчанні, шлюбі і цим надихає своїх читачів.


 

@roxi_chuniak – тендітна дівчина, яка вже 5 років несе красу у світ. Засновниця студії краси, тому у своєму блозі вчить доглядати за обличчям та фігурою. А також не перестає дивувати 70 тис своїх підписників розкішними світлинами.


 

@dushenko – франківський  хлопець, який робить фото пародії на зірок. Його фото-жаби споглядають 52 тис фоловерів. Харизматичний хлопець, який підкорює інстасвіт особливим контентом.

Христина Ткачук

Фото з Instagram сторінок

 

ПОДІЛИТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *