В Івано-Франківську продовжать реалізацію грантових програм (ВІДЕО)

Електричні заправки в Івано-Франківську, музей зброї у Палаці Потоцьких чи рекреаційні Вовчинецькі гори. Усе це не лише обіцянки, запевняють у мерії. А реальні проекти, що уже впроваджуються. Завдяки грантовим програмам Європейського Союзу. Останні два роки над цим наполегливо працюють в управлінні інвестиційної політики. Уже написали 34 грантові заявки. Отримали фінансування, зокрема, від Дунайської транснаціональної програми. На облаштування рекреаційної зони на Вовчинецьких схилах.

В рамках цієї ж грантової програми на третьому етапі перевірки нині перебуває ще один – інфраструктурний проект. Він передбачає будівництво в Івано-Франківську «Дата-Центру». І профінансований у розмірі 565 тисяч євро. Це – більше половини необхідної суми, кажуть фахівці.

Ще одна програма – «Угорщина- Словаччина-Румунія-Україна». Івано-Франківщині пощастило увійти до трійки областей-учасників. Разом із Закарпатською та Чернівецькою. І отримати фінансування на впровадження в місті електрозаправок. Уже цього року його мають намір реалізувати.

Ірина Калинчук, Ярослав Лелет. Новини на «Вежі».

ПОДІЛИТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *