Про конкурс краси “Міс Україна-Всесвіт 2019″ від фіналістки Оксани Баранецької

Краса – зброя масового поранення. І бути привабливим – це тенденція не останніх років. Ще в 1888 році відбувся перший конкурс краси, де виключно чоловіче журі обирало найкрасивішу дівчину. Нею тоді стала 18-ти річна гваделупка. Сьогодні, щоб представляти свою країну на конкурсі “Міс Всесвіт”, необхідно стати переможцем у національному конкурсі. В Україні цією сходинкою є звання “Міс Україна-Всесвіт”. Цьогоріч в національному відборі у фінал потрапила чарівна франківка – Оксана Баранецька. Для сайту vezha.org дівчина розповіла про конкурс так, як він є. 

 

– Як потрібно готувати себе до конкурсу “Міс Україна-Всесвіт”?

Підготовка до конкурсу – це клопітка праця, адже учасниця повинна не тільки гарно виглядати, тримати тіло у формі, але й розвиватися духовно. Журі конкурсу окрім краси беруть до уваги те, наскільки учасниця цілеспрямована, готова віддавати свою красу, любов та доброту світу. Не на останньому місці з критеріїв відбору є знання іноземних мов, так як переможниця представлятиме нашу державу на світовій арені .

 

– З чого починається такий конкурс краси для учасниць?

Конкурс починається вже тоді, коли всі ходять в комплекс. Ми дуже рано вставали для того, щоб привести себе в порядок: миємо волосся, укладаємо, робимо макіяж. Потім у нас був сніданок, де шведський стіл і кожен може їсти те, що полюбляє. Моє улюблене це салати, авокадо та лосось. і репетиції.

 

– Які параметри краси найбільш популярні у 2019 році?

Я вважаю, що потрібно бути живою, харизматичною особистістю. Бо краса приходить і відходить, а залишається те, що є всередині. На кастингу обирали найкрасивіших із тисячі дівчат. Спочатку обирали по фото та по анкеті. Тоді вже тих, хто сподобався членам журі, запрошують на кастинг у Київ. Скажу чесно, кастинг було пройти складно. З 50-ти дуже красивих дівчат відібрали тільки 20. А наступна частина була на іншому кастингу, тобто їх було два.

 

– Під час конкурсу учасниці презентували себе. Можна зараз таке міні-представлення зробити?

Так, звичайно.

Всім привіт! Мене звати Оксана і приїхала я з міста Івано-Франківськ. Я весільний церемоніймейстер, а ще займаюсь ораторським мистецтвом з дітками. Я творча та багатогранна особистість. Пишу вірші, співаю, вірю в те, що любов краса і доброта здатні змінити світ.

 

– Який з етапів конкурсу був для тебе найважчим?

Особисто для мене найважчим був саме той момент, коли я вже увійшла в півфінал, але ще не знала чи буду у фіналі. Адже цей відрізок часу, за нами пильно наглядало журі. Ми відвідували різноманітні заходи, де нас (непомітно для нашого ока) обирали .

 

– Чи були на конкурсі моменти, які засмучували тебе як конкурсантку?

Учасниця повинна завжди вести себе достойно. Дівчатам потрібно до цього готуватись заздалегідь. Бувало, репетиції тривали цілий день, нас натирали туфлі аж до крові, тому працьовитість  має бути рисою характеру. Може не сподобатись макіяж чи укладка, але все ж це роблять професіонали і варто довіритись.

 

– Цікаво, а буває на конкурсах краси дружба між учасницями?

На конкурсі у нас панувала дружня атмосфера. Ми часто допомагали та підтримували одна одну. Після конкурсу я продовжую спілкування з деякими з учасниць. Загалом, я вірю у дружбу після конкурсів краси .

– На твою думку, чесно було обрано фіналісток та, зокрема, переможницю?

Краса – це річ суб’єктивна, іноді дуже гарна дівчина в очах іншої людини не є такою привабливою. Повторююсь в конкурсі беруться не тільки зовнішні якості . А журі все ж професіонали своєї справи і обрали достойну дівчину, яка гідна представити Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»

 

– До яких порад потрібно прислухатись, щоб втілити свою мрію?

Я вважаю, що потрібно прислухатись тільки до себе. Варто використовувати всі шанси, які дає нам життя. Якщо б я засумнівалась з самого початку в своїх силах, то я б там не була. Успіх не прийде до тебе додому, а потрібно йти до нього. Я навіть створила свою карту мрій, де центральним елементом був конкурс краси.

 

 

 

Христина Ткачук

 

ПОДІЛИТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *